Brug for en ekstra hånd?

Priser for Freelance marketingmedarbejder

Brug for en ekstra hånd?

Propagandafabrikken

Priser for freelance marketingmedarbejder

gitte_fri1_lys
Stabil og erfaren marketingmedarbejder

Jeg (Gitte Mølbak) fra Propagandafabrikken har mange års erfaring inden for markedsføring. Min teoretiske baggrund er en HD (A) suppleret med mange grafiske kurser på Danmarks medie- og designhøjskole.

Som freelance marketingmedarbejder kan jeg hjælpe dig med at få implementeret en strategi, således at du følger en marketingplan måned for måned (så er det også nemmere at sige nej til insisterende annoncesælgere). Jeg sørger også for, der kommer en “rød tråd” igennem hele din markedsføring og kommunikation

gitte_fri1_lys

Udvalgte firmaer der får hjælp fra Propagandafabrikken

bcs_logo
Bilsyn logo_high
ujs2
Kjærsgaardauto2
Udskriv
finnallan_logo
Kjerulff_logo
hedegaardbiler
gitte_fri1_lys
Få 30 minutters gratis sparring

Kontakt mig i dag

Scroll to Top