WordPress

Hjemmesider / opdateringer

WordPress

Hjemmesider/opdateringer

Jeg udarbejder ny hjemmeside og eller opdaterer din eksisterende

DM7B0001_udvalgt_sh_1
Udarbejdelse eller opdateringer af hjemmeside

Hjemmesider i WordPress

WordPress er et "Open source system" - og har både fordele og ulemper

Propagandafabrikken udarbejder hjemmesider i programmet WordPress, som er et “open source” system. Dvs. at det som udgangspunkt er gratis at anvende systemet, men "teamer", plug-ins osv. kan koste penge.

WordPress er et CMS system – (CMS står for Content Management System), som er nemt at arbejde i. Et CMS system bevirker bl.a., at du ikke behøver at arbejde med- og læse kodesprog. Du kan f.eks. rette, slette eller tilføje tekster, ligesom hvis du arbejdede i et tekstbehandlingssystem.

Mobilvenlighjememside1
Opdatering af WordPress hjemmeside

WordPress er et “open source” system, det er meget udbredt og "nemt at gå til". Men der er også en “bagside af medaljen”. Vælger du at benytte systemet, stiller det krav til især opdateringer.

urrund
Få en hjemmeside der arbejder for dig døgnet rundet!

Folk søger oplysninger om det produkt(er), du sælger, hele døgnet. Når en person foretager en søgning via Google efter et produkt som dit, er det vigtigt, at din virksomhed dukker op. Vi sørger for at skrive ”søgemaskinevenlige” tekster, der vil medvirke til, at Google viser din virksomhed i toppen af en søgning.

Vi installerer bl.a. det populære WordPress plugin “SEO by Yoast”, som på meget “pædagogisk vis”, hjælper med til, at få udfyldt de rigtige søgeord, meta beskrivelser, osv.

statistiklogo
Vi sørger for, at Google "kan lide dig"

Vi giver din hjemmeside de bedste “Google betingelser”
Propagandafabrikken implementerer også en “Google optimeringspakke” på din hjemmesiden. Denne optimeringspakke sikrer dig, at din hjemmeside får de bedste betingelser for at blive “læst” af Googles søgerobotter.

Optimeringspakken giver dig også masser af viden om dine besøgende. Den viden får du fra “Google analytics” og “Google analytics”.

Google optimerinspakken består af:
  • Oprettelse af Gmail (vi anbefaler særskilt Gmail til din hjemmeside)
  • Tilføjelse til Google Search Console, via en HTML sporringskode
  • Uploading af XML site map i Google Search Console. Dette sker enten via særskilt Plugin eller igennem “Yoast Premium Plugin”. Dette bevirker, at Googles robotter får nemmere ved at ”læse” indholdet på din hjemmeside. Dette er medvirkende til bedre placeringer.
  • Kontrol af godkendt “Robot.txt”. Dette er et fundamentalt krav for at Google kan “crawle” din side
    Tilføjelse af Google analytics (statistik program) via et script
  • Efter 24 timer starter Google sin “crawling”, og du kan se aflæse trafikken på hjemmesiden. dit sitemap indekseres ligeledes.
gitte_fri1_lys
Få 30 minutters gratis sparring

Kontakt mig i dag

Scroll to Top