Content Creator

Indhold til sociale medier

Content Creator

Indhold til sociale medier

Optagelser af foto og video til sociale medier

DM7B0001_udvalgt_sh_1

Videoer til sociale medier

Meta - Facebook og Instagram favoriserer video

Med videooptagelser kan du nemt og hurtigt få dine budskaber frem. Metas brugere (Faebook og Instagram)  tendens til at reagere mere på videoer end på tekstbaserede opslag eller billeder. Videoindhold har potentiale til at tiltrække flere likes, kommentarer og delinger, hvilket kan øge din rækkevidde og eksponering. Her finder du eksempler på videoer, som Propagandafabrikken har lavet til forskellige firmaer, der efterfølgende  har brugt videoerne som annoncer på Meta (Facebook, Instamgram)

Priseksempler

Priser fra 3.495 kr.

  • Op til 2 timers optagelse
  • Op til 3 film (10-20 sek.)
  • Redigering og klipning
  • Undertekster
  • Film fås i 16:9, 9:16, 4:5, 1:1

Aars Autoværksted -
Dæk og Pot

Allan ønskede fokus på hans Hunter afbalanceringsmaskine, og hvad den specielt kunne udføre. Videoen kører på Metas platform som annonce, og giver Allan Nielsen 1-2 nye kunder pr. uge.

Allan Nielsen indehaver : I de 20 år jeg har drevet værksted, har jeg aldrig oplevet så effektiv en markedsføring, og så meget omtale og opmærksomhed,  kan jeg ikke købe mig til andre steder.

 

Lambæk A/S Bosch Car Service

Virksomheden ønskede at øge kendskabet i lokalområdet, og fik derfor produceret denne video, der efterfølgende blev annonceret på Metas platform.

Lars Lambæk, indehaver, udtaler: Det er helt tydeligt at folk har bemærket filmen her i vores lokaleområde, og det har været med til at øge vores kendskab.

Nykøbing Sjælland Auto-Center

Virksomheden ønskede øgede fokus på deres speciale indenfor franske biler. Filmen kører på Metas platform og skaber stor opmærksomhed og giver nye kunder

gitte_fri1_lys
Få 30 minutters gratis sparring

Kontakt mig i dag

Scroll to Top