Markedsføring med Sociale medier

Sociale medier

Markedsføring med sociale medier

Sociale medier

Anvend de sociale medier som en del af dit marketingmix

DM7B0001_udvalgt_sh_1

I mangler tiden og overblikket til at få opdateret virksomhedens Facebook side og Instagram side

I mangler tiden og overblikket til at svare på kundehenvendelser fra Facebook/Instagram

vil gerne igang (eller videre) med Facebook og Instagram annoncering

I har svært ved “at finde på noget” at skrive om og dele på jeres Facebook side og Instagram side

socialemedier1
Få en abonnementløsning

Få “passet” din Facebook og Instagram profil – Kun 2.995 kr. pr. måned

Bemærk - Ingen bindingsperiode ved abonnement

Opsætning/klargøring

2995 kr. ex. moms / en gangsbeløb

 • Opsætning af Facebook side/Instagram profil
 • Layout og tilpasning
 • Opsætning af Business Manager
 • Opsætning af annoncekonti
 • Opsætning af Facebook pixel på hjemmeside

Månedsabonnement

2995 kr. ex. moms / pr. måned

 • Overvågning af Facebook og Instagram
 • Planlægning og eksekvering af max. 2 opslag pr. uge
 • Planlægning af 1-2 konkurrencer pr. måned
 • Grafisk opsætning af 1-2 annoncer/opslag pr. måned på Facebook og Instagram
 • Optimering af annoncebudgetter
 • Kampagneevaluering

Hvad får du med i dit abonnement for 2995 kr.
ex. moms pr. måned?

Overvågning af din Facebook side og Instagram side: For mange kunder er det blevet naturligt at kontakte en virksomhed via Facebook og Instagram, ligesom det er blevet naturligt at skrive anmeldelser af dine produkter (både gode og dårlige) på din Facebook side. Vi kan tilbyde at overvåge, og give dig besked, hvis du bør/skal handle på et opslag eller en anmeldelse fra en kunde.

I begrænset omfang kan vi også tilbyde at svare på Facebook henvendelser i tidsrummet fra kl. 8-17 på hverdag. Der kan også træffes aftale om øvrige tidspunkter.

Facebook opslag/Instagram opslag: Vi kontakter dig en gang om ugen, og her aftaler vi, hvilke opslag, der skal “postes”. Opstår der spontant gode idéer, kan du sende billeder og tekster til os via mail eller sms. Jo flere “lokale billeder” du kan vise, jo bedre.

Det bedste er, hvis der også er mennesker på dine billeder. F.eks. medarbejdere, kunder, leverandører. Vi hjælper dig med indhold til min. 2 opslag om ugen.

Konkurrencer: For at få flere følgere og for at skabe aktivitet på siden og ikke mindst for at gøre opmærksom på dine produkter, kan det ofte være en god idé at udarbejde konkurrencer på Facebook og Instagram.

Vi hjælper med opsætning, vi trækkerne vinderne og ikke mindst sørger vi for at konkurrencen overholder både. Facebooks og Instagrams regler og markedsføringsloven. Vi hjælper med udarbejdelse af 1-2 konkurrencer pr. måned. Ekskl. præmier

Rådgivning om valg af annoncer: Det har vist sig at være effektivt for mange virksomheder også at bruge Facebook og Instagram som et annonceringmedie.

Du kan nemt segmentere på f.eks. geografiske områder, køn, alder og interesser. Den nemmeste måde at annoncere på er, ved at anvende “boost” knappen for at “booste” et opslag. Men Facebook tilbyder også langt mere avancerede annonceringsformer.

Retargeting kampagner Du har f.eks. også mulighed for at lave “retargeting kampagner”. Således kan du “ramme” de personer, der har besøgt din hjemmeside med en annonce på Facebook og/eller Instagram

Opsætning af annoncer: Da Facebook og Instagram har visse krav til størrelser på annoncer, mængden af tekst mv. er det oftest en fordel at få et grafisk bureau (som f.eks. Propagandafabrikken) til at hjælpe med den grafiske opsætning af annoncer. Indeholdt i abonnementet er 3-4 annonceopsætninger pr. måned.

Optimering af annoncebudget: Annoncessystement for Facebook og Instagram fortæller løbende hvilke målgrupper, der responderer bedst på en annonce, og vi sørger for at dine annonce budgetter optimeres i henhold til den løbende indsamling om målgruppens adfærd.

Kampagneevaluering: Efter hver annoncekampagne vil du modtage en evaluering, og der vil også være løbende evaluering på de organiske opslag.

gitte_fri1_lys
Få 30 minutters gratis sparring

Kontakt mig i dag

Scroll to Top